Tidningar

För kunder, personal och prenumeranter. När tidningar i hög kvalitet är viktigt.

Med en egen tidning får du en kontinuerlig dialog med kunder, personal och andra intressenter. Inget uppskattas mer än en intressant och spännande tidning. Tidningen står starkt i mediekonkurrensenoch är nu mer prisvärd än någonsin.

7B88C75F-B12B-4081-8FD9-6D574465A07D

Trycka kundtidningar

En snygg och professionell kundtidning är ett fantastiskt verktyg att stärka sitt varumärke med. Både för befintliga kunder men också prospekts. Väljer ni att börja med en kundtidning kan det vara ett bra medel för att också öka lojaliteten och skapa merförsäljning. Såklart kräver en kundtidning ett engagemang men belöning kan vara stor för den insatsen. Vi hjälper er att komma igång. Kontakta oss för tips, råd och priser för att börja trycka er egen kundtidning.

E163E0EB-C7E9-4D3D-A5E2-3E6D07F56D1C

Trycka personaltidning

Personaltidning är ett bra komplement till intranätet för större bolag. Att kunna ge ut en egen personaltidning ger både ledning och anställda en pålitlig informationskanal som, rätt utförd, stärker arbetsmoralen och bygger ett internt förtroendekapital. Utgivningstakt och hur stort innehåll (antal sidor) bestämmer ni helt själva. Vi hjälper er att kostnadseffektivt trycka er personaltidning och vi kan hjälpa er med både tips och råd för att den ska bli en riktigt bra informationskanal för era anställda.

Prenumerationer