Tryck på papper

rulle

Rulloffset

På Temo Mailer AB har vi två 8-färgs offsetrotationsmaskiner som kan trycka, perforera, stansa och skära inline. Vi kan trycka på både papper och etikettmaterial och när vi perforerar och stansar så blir resultatet så bra det kan bli.

Vi trycker allt från brevpapper, foldrar, broschyrer och etiketter. Upplagorna behöver inte vara jättestora för att passa i offsetrotation. Det räcker tex med att det ska vara en perforering vid en inbetalningstalong för att det kan vara värt att fråga oss om ett pris på jobbet.

Vi kör också stora mängder av tex hyllkantsetiketter i våra maskiner pga att vi har magnetcylindrar för perforering och stansning vilket betyder att ni kan få er perforering/stansning precis som ni vill.

Kuvert med tryck

Kuverttryck

Hos oss kan du få kuvert tryckta med offset med både konventionella färger eller med UV-färger. UV-tekniken används när det är för mycket färg på trycket och där man riskerar att färgen smetar med konventionell färg.

Vi kan också trycka kuvert digitalt eller med inkjet teknik. Inkjet används mest vid adressering medans digitaltryck på kuvert kan användas i när man vill ha ett extra bra resultat på trycket eller när vi kombinerar tryck och adressering på kuvert.

Vi kan trycka allt från 1+0 till 4+4

kuvert
Bokis

Bokbinderi

Hos oss på TM Bokbinderi AB kan ni få med falsning, klamring, adressprint, oblatering och skärning.

Vi har mångårig erfarenhet av att falsa och klamra trycksaker och sedan lämna in till postoperatörerna. Vi sköter allt från sortering och print till inlämning och kan också vara behjälpliga när det kommer till portooptimering om era kunder önskar det.

I mindre upplagor kan vi också limbinda samt göra singelinplastning.

Digitaltryck och print

I våra lokaler kan vi köra både konventionella digitaltryckta produkter så som broschyrer, foldrar, kuvert, visitkort och limbundna böcker men vi är också duktiga på mer avancerade former av variabeldata tryck.

Vi kan som exempel göra flerfacks-dragningar för att samköra flera editioner av ett utskick eller plocka från flera fack för att sedan klamra broschyren online.

Med våra fyra digitalpressar är vi inte rädda att ta på oss stora jobb. Varje månad så printa det mer en 1 miljon sidor med variabeldata i våra digitalpressar.

Ricohmaskiner
kuvertering

Kuvertering

Till oss kan du vända dig när du vill ha ett utskick kuverterat.

Vi kan kuvertera allt från S65 till C4 i någon av våra fyra kuverteringsmaskiner.

Vi kan också maskinellt matcha två variabelprintade inlagor så att du kan vara säker på att båda inlagorna hamnar till rätt mottagare. Förutom matchning kan vi också inkjetprinta variabla adresser i kuverteringsmaskinerna.

Inom snar framtid ska vi också kunna kombinera matchning i kuverteringen med inkjetprint i ett "read & printsystem" där allt görs av samma maskin för maximal säkerhet. Det betyder att vi läser av inlagan och sedan printar den adressen på kuvertet som är kopplat till inlagan.

Varje månad så lämnar mer än 1,5 miljoner kuverterade utskick våra lokaler.

 

Papper till print

Är du storförbrukare av papper kan du vända dig om du tex vill köpa inkjetpapper på rulle eller rena A4 papper i kartong.

Vi kan tex erbjuda våra kunder SRA3 papper på pall eller perforerade ark i kartong. När det kommer till pappersförsäljning så erbjuder vi först och främst obestrukna gramvikter mellan 80-115g men fråga oss gärna om så får vi se om vi kan hjälpa till.

Vi levererar också stora mängder hyllkantsetiketter per år vilket är en svår produkt att producera med bra resultat.

 

Rullar
stansar

Etiketter

Hos oss kan du köpa etiketter på ark med eller utan tryck.

Eftersom vi trycker och stansar direkt i rullpressen så får du en perfekt stansning som inte är genomskuren. Våra rullpressar är utrustade med magnetcylindrar vilket betyder att du kan få din stans precis som du vill.

Allt från fyrkantig, rund eller i figurform.

 

Portooptimering

Många kunder diskuterar tryckpriset men glömmer bort att portot är den största posten i ett utskick. Här kan vi hjälpa dig och din kund med sorteringen för bästa resultat.

Ni kan välja mellan att låta oss lämna in på er kunds kundnummer på posten/citymail och vi sorterar eller att vi tar hand om hela portot och maximerar besparingarna genom att dela upp sändningen på posten/citymail och morgonposten.

Besparingarna kan bli stora i ett utskick så fråga oss gärna i ett tidigt skede. Är din kund en hjälporganisation så kan vi också baka ihop hela utskicket med portot så att momsen på portot bara blir 6 procent.

b-adr-pp-ejretur-kliche