DFA33C5A-0D47-4D7D-888B-27D8098FE45E

Kuvert med tryck

Vi levererar kuvert med tryck i alla standardformat och kan trycka med 1-4 färger. Vi tillverkar också kundspecifika kuvert med eget format och papper.

Trycka kuvert

Ett kuvert med tryck har flera olika användningsområden. Ett kuvert med logotype eller annan grafisk profil som kännetecknar varumärket/företaget är ett klassiskt och vanligt förekommande sätt att profilera sig och skapa igenkänning redan i brevlådan. Det kan också vara användbart och pricken över i:et för reklamkampanj att använda sig av ett tryckt kuvert med visuella element från reklamkampanjen på båda fram- och baksidan av kuvertet. Se exempel på olika typer av kuvert som vi kan trycka nedan. Tveka inte att höra av er för mer information och priser.

Olika kuvertstorlekar

Kuvert kommer i en mängd olika storlekar och vi kan trycka de flesta av dem. De vanligaste kuvertstorlekarna är C4 och C5. Till exempel så rymmer ett C4 kuvert ett ovikt A4 papper och ett C5 kuvert rymmer ett vikt A4 papper.
Fler parametrar att ta i beaktning när man ska välja kuvert och storlek är om man önskar förslutningsklaffen på kort eller långsidan av kuvertet. För massutskick och till exempel direktreklam kan det också vara en fördel med en genomskinlig fönsterruta för adressrader, så kallat fönsterkuvert. Dessa "fönster" finns i varianterna V2, H2 och H3. Såklart kan man även välja om man önskar självhäftande förslutningsklaff (SH) eller en fukthäftande (FH). Papperskvalitén är viktig och vi använder svanenmärkta kuvert som standard. Bilden visar ett exempel på ett kuvert i storleken C5 med självhäftande förslutning på långsidan och fönster.

Vill ni fördjupa er ännu mer i ämnet kan man läsa här på wikipedia eller så ringer ni oss –vi hjälper er i hela processen och kommer med rekommendationer som passar era behov och budget för kuvert med tryck Kontakt oss