Skip to content
08-44 55 360 info@temomailer.se
01F44C92-B9BF-4617-8DB4-0FACDCC6C573

Direktreklam

Smarta helhetslösningar för direktreklam med god effekt.

Välja rätt tryckeri för Direktreklam

Ibland kan det vara svårt att nå ut med hela sitt budskap i en kampanj, och att dessutom förmedla rätt budskap till rätt målgrupp utan att producera väldigt många olika editioner av brev, foldrar och kuvert. Då gäller det att välja en bra tryckeripartner för att trycka och producera direktreklam, en partner med erfarenhet. Vi på Temo Mailer har i många år hjälpt företag att nyttja tryckformatens fulla potential och samtidigt kunna hålla priserna nere för direktreklam på en behaglig nivå.

Vi kan tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda hela kedjan i en direktreklams-kampanj utan mellanhänder. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig för att lyckas med direktreklam!

Olika typer av Direktreklam

Direktreklam delas primärt upp i två olika varianter. ADR, vilket står för adresserad direktreklam och ODR som står för oadresserad direktreklam. ADR är en mer träffsäker direkreklam eftersom man väljer ut vilka som ska få ta del av budskapet. Hur man väljer och sorterar sin målgrupp får kampanjens karaktär avgöra. Vi hjälper såklart till. ODR ger mer spridning inom målgruppen / utvalda områden men kostnaden per mottagare blir också billigare. Vilken typ av direktreklam man ska välja är avhängt på budskap, målgrupp och önskad effekt. Finns ingen som är bättre eller sämre än den andra.

Scroll To Top